top of page

Com aspectes a millorar i a través dels quals aprendre per als propers anys...

 

-Se’ns ha destacat la necessitat d’una petita recepció als tallers on situar als alumnes i conscienciar-los d’allò que realment es vol aconseguir en el taller. Ens ho han fet saber com una tasca que no només els companys que estan al taller haurien d’haver desenvolupat (i de fet alguns si que ho van fer), sinó com també una tasca per desenvolupar l’escola, per preparar als alumnes i transmetre responsabilitat en aquells tallers que perduren en el temps: pintures a les parets, les portes..., ja que moltes vegades els infants no dibuixaven coses tan apropiades o es deixaven anar sense cap control.

 

-Se’ns a aportat una crítica constructiva sobre preparar esbossos on els alumnes puguin fer un assaig previ abans de plasmar la seva creació en una superfície permanent. En aquest sentit, considerem que ens trobem amb un debat que deixem obert: llibertat d’expressió o limitacions? Fer primer esbossos i després creacions o deixar-se anar fent primeres creacions imperfectes?

 

-Un altre aspecte a destacar és el fet de desenvolupar activitats que no han sigut tan adaptades a l’època de l’any, on els alumnes van carregats amb jaquetes i poden mullarse, tacar-se i descontrolar-se. 

 

En resum, tant l’escola com nosaltres reconeixem que hi ha un aprenentatge molt ampli i ric, així com uns aspectes a millorar i a tenir en compte per a properes jornades d’aquest tipus que es puguin desenvolupar.

bottom of page